Quimera

El projecte Quimera consisteix en la escenografia per un curtmetratge de final de carrera dels estudiants Carlos Batlló, Miquel Camacho, Xenia Díaz i Juli Carné de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra.

Aquesta és la construcció escenogràfica d’una habitació que havia de ser la central elèctrica d’una empresa mitjana, on l’actor principal hi trenca una caixa de ploms i en manipula els interruptors.


 




Les característiques inicials de l’espai eren les d’un cub semi dividit per un envà central que havia fet la funció de vestidors d'una escola de ballet. A l’entrada hi havien collats a la paret uns bancs de fusta per canviar-se de roba i a l’espai interior hi havia les dutxes i els lavabos.
Les parets no arribaven al sostre i estaven pintades de color blau.


L’adaptació de l’espai va consistir en: retirar el bancs de la paret, i acabar de tancar el primer espai amb unes estanteries mòvils per reduir encara més les dimensions del cub. D’aquesta manera es creava un espai rectangular de aproximadament tres metres quadrats.

Per corregir el color de les parets es van empaperar amb paper d’estrassa marró, per l’efecte d’envellit i brut que proporciona.

Tot el material elèctric es va distribuir per les parets esquerra i central. Les estanteries es van omplir de material divers corresponent a l’espai: una caixa d’eines, material de recanvi, caixes de cartró i un extintor.
 A la paret central s’hi havia de collar una de les caixes d’interruptors ID per poder-la trencar.

Els últims passos corresponien en envellir el material i integrar-ho en conjunt.

2 comentaris:

  1. Molt bona feina, ja veuràs el resultat final!

    S'ha de dir que el curt també és projecte de la Xenia Díaz i Juli Carné, i que vam estudiar a la UPF, no a la Ramón Llull. Però vamos, que molt bona feina!

    ResponElimina